A negatív hidrogén jótékony hatású a szervezetre

 

Normál állapotban a hidrogén atomnak pozitív töltésű atommagja és egy negatív töltésű elektronja van, az akkumulátor pozitív és negatív pólusához hasonlóan. Abban a pillanatban, amikor a hidrogén fölös elektront kap, megváltozik az elnevezése és semleges töltésű hidrogénből negatív töltésű hidrogén,
negatív hidrogén ion vagy aktív hidrogén lesz, amelynek jele H-. A fölös elektron elmozdítja a hidrogénatom központját a negatív pólus felé, mivel ebben az állapotban a hidrogénnek pozitív töltésű atommagja és két negatív elektronja van.
A biológiai rendszerekben a hidrogénnek a háztartási gépek energia ellátását (irányított elektron áramlás) biztosító rézdróthoz hasonló energiaszivattyú szerepe van. Az energiát az elmozduló elektronok jelentik és a biológiai rendszerekben a hidrogén tulajdonképpen elektronszállító.

A negatívan töltött hidrogén az elem aktív formája, amelynek fontos szerepe van az ember anyagcseréjében.

A csapból vagy palackozott vízből származó közönséges ivóvíz nem tartalmaz negatív hidrogénionokat

A fagyott területek, mint például Abházia, a Hunza-völgy vagy a Vilcabamba-völgy
gyógyvizeinek szerkezete tartalmaz negatív hidrogénionokat, ami arra késztet, hogy feltegyük a kérdést: „Vajon a negatív hidrogénionok lennének a régóta várt megoldás, amely képes fenntartani és helyreállítani az emberi szervezet energiaegyensúlyát, hosszú életét és jóllétét az idő múlásával egyidejűleg?”

Amennyiben a válasz igenlő, hogyan lehetne a vizet a Föld ezen a távoli vidékeiről elszállítani azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége van rá, vagy még inkább, hogyan lehetne a Föld teljes lakossága számára biztosítani a szükséges mennyiséget ebből a csodálatos vízből?

 

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.